Der er lagt op til fest, når det lokale rockband spiller koncert lørdag aften i Fjelstervang til fordel for Børnenes Allé. Her er det fra et tidligere arrangement, hvor man arrangerede en MGP fest sammen med Børnenes Allé, der er skole og SFO i Fjelstervang.

Lokalt band støtter Børnenes Allé: Giver koncert lørdag i Fjelstervang

FJELSTERVANG I en hjertevarm gestus for at støtte Børnenes Allé i Fjelstervang inviterer Fjelstervang Idrætsforening lokalbefolkningen til en koncertaften.

Det lokale band Burning Wheels - der består af fire medlemmer - vil fremføre ikoniske pop- og rockhits fra 1960'erne og frem til i dag og sørge for en aften fyldt med musikalsk nostalgi.

Støttekoncerten finder sted i morgen, lørdag 16. september, i Landsbycentret i Fjelstervang, hvor der serveres mad fra en buffet og derefter er dansegulvet klar.

Formålet med koncerten er at samle midler ind til Børnenes Allé, der for lokalbefolkningen i Fjelstervang er en vigtig institution, der arbejder for børns trivsel og udvikling. Gennem musikken og samværet ønsker arrangørerne at skabe en meningsfuld forbindelse mellem musikentusiaster og lokalsamfundets gode formål.

Formand Dorthe Sørensen fra Fjelstervang Idrætsforening er da heller ikke sen til at komme med en opfordring:

- Kom og vær en del af denne musikalske rejse gennem tidernes hits. Det er ikke bare en koncert, det er en mulighed for at bidrage til Børnenes Allé og samtidig skabe minder for livet.

Indlæser debat