Tobias Christensen kan om tre dage se frem til i hvert fald 530.900 kroner på sin konto. Pengene er øremærket til at købe et brugt mejeri, som skal flyttes og installeres på gården i Nr. Vium. Foto: Malene Tswai

530.900 kroner i kassen til brugt mejeri

Med tre dage tilbage af den indsamling, Nørgaards Geder har på hjemmesiden Coop Crowdfunding, strømmer pengene fortsat ind.

I morges var det indsamlede beløb nået op på 530.900 kroner, og det er 30.900 mere end det oprindelige mål om at rejse en halv million kroner til købet af et brugt mejeri fra Nørager til at forarbejde mælken fra Nr. Vium-gårdens 260 malkegeder.

Med målet nået og også ekstra penge på kontoen kan arbejdet med at installere mejeriet nu gå i gang.

Her er de ekstra midler en kærkommen støtte på vejen til at få mejeriet sat i drift, da den halve million kroner kun dækker selve købet af mejeriet. Herefter skal det flyttes fra Nørager i Himmerland, installeres og sættes i drift.

Under alle omstændigheder lukker indsamlingen på mandag, 29. maj, og herefter vil Nr. Vium-parret Anne Marie Madsen og Tobias Christensen efter aftale med Coop Crowdfunding få beløbet overført til det videre arbejde.

Det er det hidtil største beløb, der er indsamlet gennem Coop Crowfunding.

Indlæser debat