410 roser, så mange blev der solgt på tre dage. Eigil Lundsgaard, Videbæk var tættest på med et gæt på 416 roser. Foto: Mette Christensen

Konkurrencen om antallet af solgte røde roser hos Bugge Blomster er slut: Vinderen er fundet

Der blev gættet på, at Bugge Blomster i Videbæk solgte alt fra 60 røde langstilkede roser til 4.800 roser. Det rigtige tal var 410

Er du en af dem, der sidder og venter spændt på, om du har vundet en kæmpe buket blomster fra Bugge Blomster, så kan vi nu løfte sløret for, om du er tæt på eller langt fra at gætte det rigtige antal.

Søndag, mandag, tirsdag og onsdag har Dit Videbæk haft en konkurrence kørende, hvor man kunne gætte på, hvor mange røde roser Bugge Blomster i Videbæk langede over disken i forbindelse med de mange studenter.

Nu er spændingen udløst, og Dit Videbæk kan fortælle, at Bugge Blomster solgte 410 røde roser i butikken i Videbæk. 98 har gættet med og indsendte sit bud via formularen på Dit Videbæk.

"

Vinderen blev - med et gæt på 416 røde roser - Eigil Lundsgaard, Videbæk.

Der kom gæt på alt fra 60 røde roser til 4800 røde roser.

Dit Videbæk siger mange tak for den store interesse, og vi ser frem til igen at lave konkurrencer i fremtiden i samarbejde med foreninger, erhvervslivet og butikker.

Vinderen har fået direkte besked.

Indlæser debat